Om Insign

Insign blev etableret i 1979 og har gennem årene opbygget et kompetenceniveau og en specialviden, som har placeret os blandt de førende danske virksomheder inden for fremstilling af prototypeværktøjer, sprøjtestøbte prototyper og produktudvikling.

Lille organisation med store kompetencer

Vi har løst opgaver for en lang række danske og udenlandske virksomheder, blandt andet Novo Nordisk, Lina Medical, Cambridge Design Partnership, Bang & Olufsen, ligesom vi har mange små og mellemstore virksomheder på kundelisten.

Målt på ansatte hører Insign ikke til blandt de største virksomheder i branchen, men vores lille fleksible organisation suppleret med det rigtige netværk af samarbejdspartnere betyder, at vi har kontrol over alle udviklingsprocessens faser.

Internt har vi eksperter inden for konstruktion, projektledelse, værktøjsfremstilling, materialer og produktion, ligesom vi råder over PTC Creo som 3d konstruktions og simulerings værktøj.

Vidste du det her om Insign?

  • Blev etableret i 1979
  • Fremstiller i hundredevis af prototypeværktøjer om året
  • Anvender Creo som konstruktionsværktøj
  • Lagerfører over 500 plastmaterialer
  • Har sin produktion- og udviklingsafdeling på Nørmarkvej 31, 7600 Struer

Industrielle ejendomsrettigheder

Insign har ikke egne produkter eller registrerede patenter.

Resultatet af den enkelte opgave, herunder de dertil knyttede industrielle ejendomsrettigheder, tilhører altid jeres virksomhed. Med andre ord har I ret til at udnytte, ændre, reproducere og videreudvikle rettighederne samt overdrage dem til en tredjepart.